Over mij

Hi, mijn naam is Jochem van Dooremolen en ik wist al op jonge leeftijd dat ik het leuk vind om met bedrijven bezig te zijn. Ik vond het veel interessanter om jaarverslagen of woordenboeken door te lezen wanneer anderen nog kinderboeken lazen. Ik snapte niet zoveel van de teksten die erin stonden maar ik wilde zo graag meer weten over business en leadership. Niet dat ik daar op toen al bij stil stond hoor.

In mijn carrière loopt eigenlijk één rode draad. mensen. Ik werk graag met mensen, en help anderen het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik probeer mijn kennis te delen met handige one-liners, die eenvoudig te onthouden zijn. Eén van de belangrijkste voor mij is:

“Is je leven ooit beter geworden door te zeggen, ik heb daar nu geen zin in?” Het antwoord daarop kan niet positief zijn. Doe de dingen waar je van groeit en haal alles uit iedere dag!

Sinds het begin van mijn carrière heb ik gezocht naar coaches en trainers. Ik vind het heerlijk om die kennis en ervaring tot me te nemen, om daar goede dingen mee te doen. Ik sta daarom ook heel open in nieuwe ervaringen, en zeg eigenlijk altijd “JA!” tegen nieuwe kansen. “Zeg eerst ja, en bedenk daarna pas hoe”.

In 2018 heb ik me voor de volle 100 % gestort op mijn eigen onderneming. Mijn wens: dagelijks andere professionals helpen alles uit zichzelf en de dag te halen! 

Nog dagelijks schaaf ik mijn eigen kennis bij en breng ik deze in de praktijk in mijn bedrijf SalesXperts

Neem contact met me op