Pitch perfect training

Het pitchen van je product of dienst is één van de spannendste dingen voor een sales-professional. Een goede pitch bestaat uit drie kern-elementen, en is krachtig en goed te onthouden. 

Sinds de uitbraak van COVID-19 ziet pitchen er waarschijnlijk permanent anders uit. Een elevator-pitch is al helemaal niet meer in te denken.

Maar toch moet je als sales-professional continu klaar staa om jouw perfecte pitch te geven. 

In deze leer ik je alles over het voorbereiden en uitvoeren van de perfecte pitch. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent. 

Waarom

Misschien wel 90 % van alle pitches worden niet goed uitgevoerd. Vaak heeft de pitcher meer dan voldoende productkennis, presentatie-vaardigheden maar komt het verhaal niet goed over. 

Het uitvoeren van de perfecte pitch vraagt uitstekende voorbereiding en veel oefenen (heel veel!). Om dat op de juiste manier aan te pakken is het goed je af en toe te laten helpen door een professional. 

Voor wie

Deze training is geschikt voor ondernemers, account managers en andere professionals die graag willen leren pitchen. 

Vereisten

Er zijn geen specifieke vereisten (anders dan MBO of HBO geschoold)

Inhoud

In onze high-enery training sessies behandelen we de volgende onderwerpen:

  • De perfecte voorbereiding
  • De opbouw van de perfecte pitch
  • Taal- en stem gebruik
  • Vertrouwen wekken.
  • Het afsluiten van de pitch

Coaching

Na de training sta ik klaar om je verder te begeleiden in onze één op één coaching sessies. Ik of één van mijn team-members kan ook met je meegaan voor mental support en de laatste tips en trics.

Voorwaarden

Deze training wordt meerdere keren per jaar aangeboden op basis van inschrijving, We willen voor de standaard trainingen een minimaal aantal deelnemers hebben. 

In-company

Deze training is ook in-company mogelijk. We kijken dan specifiek naar jouw branche en concurrentie. Neem voor de mogelijkheden contact met me op.

Investering

Investeren in uw mensen is belangrijk, en het laat zien dat u om hen geeft. Bovendien, als uw mensen succesvol zijn zorgt dat navenant ook voor succes van uw organisatie.

€ 945 is het all-in tarief voor onze intake, training en coachingsessies.

Deliverables

De trainee krijgt een certificaat van completion na het goed doorlopen van deze training. Bovendien krijgt de trainee nog 12 maanden kosteloos toegang tot ons supportteam.

Deze training wordt gegeven door:

Jochem van Dooremolen

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik adviseer u graag

Bel meteen: +31 6 139 61 433